Echipa medicala este formata din medici fiecare specializati pe o ramura a stomatologiei. Obiectivul principal sunt tratamentele interdisciplinare,oferind pacientilor expertiza fiecarui specialist  in parte, mai ales in cazurile complexe.

Turismul dentar, un fenomen răspandit, vine in intampinarea pacientilor din intreaga lume si ofera solutiile cele mai eficiente in functie de necesitatile fiecarui caz in parte.Sistemul integrat de servicii stomatologice sta la dispozitia pacientilor printr-o echipa de oameni de incredere, specializati in toate ramurile stomatologiei prin servicii si tratamente moderne de cea mai inalta calitate.

Sibiu, numit și Hermanstadt, este un oraș situat în inima Transilvaniei, România, cu o populație de aproximativ 170.000 locuitori.

Orașul Sibiu și împrejurimile sale sunt una dintre cele mai vizitate zone din România. Acesta deține unul dintre cele mai bine conservate situri istorice din țară, multe dintre fortificațiile sale medievale fiind păstrate în stare excelentă. Centrul său vechi a început procesul de devenire a Patrimoniului Mondial UNESCO în 2004. Sibiul și zona înconjurătoare au numeroase muzee importante, cu 12 instituții care dețin colecții de artă, picturi și exponate în arte decorative, arheologie, antropologie, istorie, arheologie industrială și istoria tehnologiei și a științelor naturale. (sursa Wikipedia)

Turistii care ne viziteaza mostenirea medievala vor intalni un loc unic, armonios, și vor gasi în acelas timp un centru al turismului dentar si medical in conformitate cu standardele europene.

Considerat capitală europeana, Sibiul este unul din marile centre urbane, economice si social-culturale ale Romaniei, ce abunda in oameni calzi si primitori, dornici sa cunoasca si sa primeasca cu bratele deschise orice prieten strain.

Aniversarea de 5 ani a Unique Smile aduce cu sine un număr impresionant de pacienti ce ne-au trecut pragul, peste 4000 pacienti. Suntem bucurosi ca 15% dintre acestia sa fie pacienti straini de peste hotare. Echipa clinicii ofera o experienta frumoasa acestora oferind suport in organizarea sejurului in functie de necesitatile tratamentelor ce urmeaza a se efectua.  Suportul oferit  este in rezervarea zborului, rezervarea locatiei pentru cazare, si de asemenea recomandari privind planificarea unui program ce implica atat sedintele de tratament  at și vizitarea obicetive turistice,  recreere si relaxare.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.