Solutii de finantare

Centrul de ingrijire dentara “UNIQUE SMILE”

STAR BT este un card de cumparaturi cu care puteti plati in rate, fara dobanda, tot ceea ce va doriti, il puteti utiliza chiar si in cazul serviciilor medicale stomatologice, clinica noastra fiind partener al Bancii Transilvania in programul Star BT.

Primiti de pana la de 5 ori venitul dumneavostra lunar, pana la 25.000 lei. Venitul minim fiind de 800 de lei. Puteti plati esalonat- in maxim 18 rate fara dobanda sau puteti achita integral si primiti puncte STAR cu care puteti plati la urmatoarele cumparaturi (1 punct = 1 leu). Solicitarea cardului se face on-line direct pe site-ul BT sau fizic prin contactarea telefonic a consultantului BT.

Dupa ce ati achizitionat acest card tot ce trebuie sa faceti este:

Pasul 1: Solicitati plata in rate. Pentru a activa ratele fara dobanda solicitati la receptia clinicii sa platiti de la POS-ul BT –in rate.

Pasul 2: Verificati chitanta primita. Veti vedea acolo suma pe care ati platit-o si numarul de rate in care s-a facut plata.

Pasul 3: Banii se blocheaza. Dupa ce faceti plata, nu mai aveti acces la suma doar dupa ce se ramburseaza intreaga suma utilizata. Punctele pe care le adunati le puteti folosi sa platiti in locatiile partenere, trebuie doar sa anunti inainte de a face plata cu cardul dumneavoastra de cumparaturi STAR ca doriti sa platiti cu puncte STAR.

ATENTIE! Plata prin puncte se face doar printr-un POS al Bancii Transilvania.

Oferta de CREDIT BRD Finance pentru servicii stomatologice este o alternativa
financiara premium cu care sa ne adresam pacientilor nostri:

   • cu cea mai mica dobanda FIXA,
   • direct in clinica,
   • cu un minim de documente (CI pt salariati ; CI+Talon Pensie pt pensionari),
   • si cu un raspuns foarte rapid (max. 1 ora).

1: Credit standard « Medica » dobanda anuala de 0.58% , suma finantata: min de 6500 RON, max 30.000 RON, perioada de creditare 12 – 60 luni.
2: Credit standard « Simplu » dobanda anuala de 2.75% lunar, suma finantata: min de 600 RON, max 20.000 RON, perioada de creditare 6 – 60 luni.

Asigurare de servicii medicale stomatologice prin intermediul – Allianz Tiriac :
Aveti la dispozitie o asigurare flexibila care acopera costurile cu serviciile medicale in caz de accident, imbolnavire –si/sau preventie, atat in regim ambulatoriu cat si in caz de spitalizare. Allianz Tiriac va ofera un plan de sanatate flexibil – alegeti usor, in functie de nevoile dumneavoastra.


Cand accesati serviciile medicale stomatologice nu trebuie sa platiti nimic. Allianz-Tiriac va achita direct catre clinica serviciile accesate de dumneavoastra si incluse in asigurare. In momentul prezentarii la clinica, trebuie sa aveti la dumneavoastra doar actul de identitate, iar in cazul copiilor sub 14 ani, certificatul de nastere. Dupa ce ati beneficiat de serviciile medicale, trebuie sa verificati datele inscrise de medic in Raportul de constatare al evenimentului medical si sa il semnati.
Intrebati personalul de la receptia clinicii noastre mai multe informatii legate de varianta de finantare care vi se potriveste!

 

Ai grija de tine si pune sanatatea pe primul plan! Prin tbi bank ai optiunea de a plati in rate pentru cheltuieli medicale in cadrul clinicilor si spitalelor partenere.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.