Prima vizita

Se spune că nu există a doua șansă să faci o bună primă impresie. De aceea, noi considerăm prima vizită ca fiind foarte importantă, reprezentând defapt primul pas către un zâmbet frumos. Fiind primul pas, ne oferă multe informații ajutătoare în ghidarea unui plan de tratament corect și complet.

Deși, în multe situații pacientul se prezintă pentru o anumită problemă, în urma unei consultații se descoperă mai multe afecțiuni.

 

 

În clinica noastră prima consultație are mai multe etape.

 

    • Protocolul de fotografii inițiale: intraorale – ale arcadelor dentare; și extraorale ale feței și profilului fiecărui pacient. Ambele tipuri de fotografii se fac în scop medical, și permit medicului culegerea de informații necesare realizării unui plan de tratament adecvat și individualizat.

 

    • Oglinda dentară – și anume consultația propriu-zisă, în care medicul examinează fiecare dinte în parte, alcătuind o fișă cu toate informaț Chiar dacă la momentul prezentării la consult, pacientul relatează o problemă într-o anumită zonă, cavitatea orală trebuie văzută ca un tot unitar. Pentru o bună sănătate orală este necesar să se identifice și să se trateze toate afecțiunile existente.

 

    • Radiografia dentară – prima radiografie care se efectuează indiferent de afecțiunea existentă este radiografia panoramică. Aceasta ne oferă informații suficiente pentru o primă consultație, și un ghidaj în cazul necesității de investigații mai amănunțite ulterioare. În cadrul clinicii noastre pacientul beneficiază de investigații imagistice digitale de înaltă calitate, fără a se mai deplasa în altă parte pentru efectuarea radiografiei. Dispozitivul conține și modul ‘copil’, care reduce doza pacientului remarcabil pentru toate programele, prin reducerea zonei și a valorilor de expunere a radiațiilor.

 

    • Diagnosticul final – în urma tuturor informațiilor culese prin investigațiile de mai sus, are loc conturarea cazului și prezentarea lui în sedințele medicale efectuate împreună cu ceilalți medici din interiorul clinicii. Astfel, pacientul beneficiază de opinia mai multor medici, stabilind împreună soluțiile terapeutice, pentru fiecare caz în parte.

 

Filozofia clinicii este tratamentul intredisciplinar. Planul de tratament al fiecarui pacient este trecut prin filtrul tuturor medicilor noștri, fiecare fiind responsabil de o specialitate a stomatologiei, având pregatire aprofundată în domeniul respectiv. Drept urmare, cazurile complexe necesită cooperarea mai multor medici pentru a fi finalizate corect. Etapele de tratament  stabilindu-se printr-o colaborare și comunicare bună între membrii echipei medicale. 

Această abordare interdisciplinară se practică deja de mulți ani în țările din afara României, cu rezultate excepționale. Dorim să depășim mentalitatea mai puțin corectă că există un stomatolog bun la toate . Aprofundarea, pasiunea, interesul, și practica limitată pe un anumit segment duc la excelență, aceasta fiind scopul nostru final în ceea ce privește pacientul care ne calcă pragul.

 

Completează formularul de contact și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.