Stimați pacienți,

 

Vrem să vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă în toată această perioadă dificilă!

Mai jos regăsiti câteva informații utile despre cum va decurge vizita dumneavoastră la clinica Unique Smile:

Primul pas va fi să răspundeți telefonic la un set de întrebări în contextul actual COVID-19. Dorim să vă transmitem deasemenea, că vi se va lua temperatura înainte de a intra în clinică și dacă este peste 37,3 grade nu vi se va permite să intrați la programare. Măsurarea temperaturii se va relua încă o dată, iar dacă valoarea se menține vom fi nevoiți să vă reprogramăm după o perioadă de cel puțin 14 zile.

✅ Înainte de a veni la clinică, avem rugămintea să vă spălaţi pe dinţi acasă minim 5 minute şi să evitaţi consumul de alimente după ce v-aţi efectuat periajul până la sosirea la clinică.

✅ Este obligatoriu să veniţi cu mască de protecţie. Dacă nu dispuneţi de una, vă putem oferi noi, însa contra-cost.

✅ Vă rugăm să veniți neînsoțit de aparținători la programare, sau dacă acesta este minor/persoană dependentă, să vină însoțit de maxim un adult/reprezentant legal !

✅ Vă transmitem că va fi necesar să completați o declarație pe proprie răspundere legată de contextul actual COVID-19.

✅ Vă rugăm să veniți cu 10 minute mai repede pentru completarea formularelor medicale.

✅ Pentru siguranța dumneavoastră va rugăm, deasemenea, să așteptați în afara clinicii sau în mașină, până când veți fi invitat de personalul de la recepție înăuntru, pentru a evita contactul direct cu alți pacienți.

✅ Vă recomandăm să nu aveţi multe obiecte personale cu dumneavoastră (haine, poșete, chei, telefon etc). Acestea se vor depozita într-un sac la intrarea în clinică și se vor putea folosi doar dupa ce veți părăsi clinica.

✅ Vă anunțăm că la intrarea în clinică este necesar să vă dezinfectați pe mâini cu soluția pusă la dispoziție si să vă aplicați o protecție de încălțăminte folosind aparatul de la intrare.

✅ Vă anunțăm că este interzis să atingeți orice obiect, cum ar fi: clanță,mânere,suprafețe, în afară de obiectele oferite de personalul nostru (dezinfectate în prelabil anterior).

✅ În timpul aflării în clinică este interzisă deplasarea în spațiile nemarcate pentru accesul pacientului, recomandare mai ales în cazul copiilor.

✅ Vă recomandăm evitarea utilizării toaletei. În cazul în care este nevoie, va trebui să informați personalul de la recepție în acest sens.

✅ Dacă este necesar să luați loc în sala de așteptare va trebui să vă așezati în zonele marcate respectând distanța socială de minim 1,5m față de alte persoane.

✅ Veți intra în cabinet doar la momentul în care asistenta medicală vă invită. Ușile vor fi închise și deschise doar de către personalul clinicii! Pe tot parcursul aflării în cabinet vă rugăm să respectați indicațiile echipei medicale.

✅ Vă recomandăm plata cu cardul dacă este posibil, pentru a evita răspandirea numerarului contaminat.

Avem nevoie să ne bazăm pe faptul că vă prezentați sigur la programarea stabilită. În perioada aceasta sunt condiții speciale, echipamente, și manopere de dezinfecție suplimentare-adica este nevoie de o pregatire diferită față de cea cu care v-am obișnuit până acum.

Medicul isi rezerva timp pentru dumneavoastră. Anularea programării pe ultima sută de metri, anulează posibilitatea de a vedea alt pacient care are nevoie de tratament și generează costuri suplimentare pe care le putem evita!

Vă mulțumim că ați ales Centrul de Îngrijire dentară UNIQUE SMILE!

Vă așteptăm cu drag! 

📌 Str. Triajului nr. 67, Șelimbăr, Sibiu
📲 0747.071.986