Bien Bir Chiropro l

Fiziodispenser Bien Bir Chiropro l  pentru o utilizare exacta, puternica si simpla.Efectuati sigur si cu o precizie optima interventii de chirurgie orala in domeniile : implantologie, chirurgie orala si maxilo faciala !

Biolase Epic X

Laser Biolase Epic X  este  cel mai apreciat  și complet laser .Este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.

Piezomed WH

Piezomed WH  facilitează activitatea chirurgicala și a implantologica: datorită tehnologiei inovatoare cu ultrasunete, numai o substanță osoasă este rezecată cu o mare precizie. Țesutul moale din jur rămâne nemilos. O ușurare remarcabilă pentru pacient: mai puțină durere, vindecare mai rapidă.

3Shape Trios

Scanner intra oral digital 3Shape Trios este fără îndoială cea mai nouă tehnologie din cabinetul medicului dentist. Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital, reduce eroarea manuală și crește calitatea lucrării finale.

Compact i Touch

Compact i Touch este ergonomic si asigura un flux de lucru precis. Este extrem de simplu si intuitiv, placut si totodată eficient. Cea mai inalta pozitie permite lucrul in picioare.Cea mai joasa pozitie pentru modul de lucru al dentistului este pozitia semi-sezanda.

Periotestul

Periotestul  este instrumentul cel mai frecvent utilizat pentru măsurarea integrării în implanturile dentare. Periotestul poate fi utilizat în toate etapele tratamentului implantologic  de la testarea primară a stabilității, până la perioada de vindecare și până la proteza finită. Aceasta este abilitatea de a măsura coroana finalizată, care are o valoare deosebită.

Planmeca Sovereign

Planmeca Sovereign este adaptabilitatea unica la preferintele, indiferent de tratament sau camp de specialitate un flux de lucru fluent este intotdeauna garantat. Utilizatorul are la dispozitie o serie de caracteristici individuale ajustabile, de exemplu un numar de pozitii automate ale scaunului, setari complet ajustabile pentru instrumente si un numar aproape nelimitat de pozitii de tratament pentru a garanta o potrivire perfecta intre utilizator si unit-ul dentar.

Aparat Modjaw

Sistemul MODJAW 4D este “veriga lipsa” care completeaza fluxul de lucru 100% digital. Acesta face uz de modelarea 3D, miscarea maxilarului si ocluzia dinamica a pacientilor, in vederea diagnosticarii complexe a afectiunilor dentare, dar si a personalizarii tratamentelor. MODJAW 4D inregistreaza dinamica aparatului dento-maxilar in timp real, fara a utiliza raze X, avand aplicabilitate atat in protetica, cat si in ortodontie.

Dac universal

Dac Universal S ofera un sistem de control, foarte bun al infectiilor. Sterilizarea autoclavului DAC Universal S nu este doar bacteriala si fungicida, ci si pe deplin virucida. Activitatea virucida (testat cu parvovirusuri rezistente la temperatura) este complet dovedita.

Vector Paro

Dispozitivul  Vector Paro  este un deschizator de drumuri pentru tratamentul fara durere al bolii parodontale si al periimplantitei, dar si pentru igienizarile periodice profesionale ale dintilor naturali si implanturilor dentare.

BTI Endoret

este o tehnologie biomedicală patentată de BTI menită a extrage, dintr-un volum minim de sânge, factori de crestere responsabili cu regenerarea țesturilor afectate. Sângele este prelevat chiar de la pacient. Procesul natural de vindecare este accelerat prin introducerea în zona afectată a factorilor de crestere, care au fost izolați și concentrați în prealabil folosind tehnologia Endoret PRGF.

Microscopul Zeiss

Microscopul Zeiss ajuta la cresterea eficientei realizarii unei proceduri endodontice. Prin vizualizarea microscopica, medicul dentist poate observa cu maxima precizie problemele canalului dentar si in consecinta va aborda un plan de tratament mult mai eficient si adaptat situatiei dvs.

VITA Easyshade V

VITA Easyshade V   permite determinarea exacta a culorii dintilor naturali sau supusi tratamentului de albire si o varietate de restaurari, prin masurare electronic.Determinarea si comunicare culorii ramane digitala datorita tehnologiei.

Beefill 2in1

Beefill 2in1 este un aparat de  obturare a canalelor radiculare. Rata ridicata de succes cu condensarea verticala la cald este de 90%.Obturare sigura a intregului sistem de canale radiculare: canale laterale, canale ovale, ramificari. Restaurarea adeziva poate fi realizata intr-o singura sedinta.

Beyond Polus

Lampa Beyond Polus  este o inovatie in estetica dentara moderna ,cel mai complex sistem pentru albirea dentara profesionala vine cu facilitati unice pe piata globala. Albirea reprezinta o modalitate simpla si rapida de modificare a culorii dintilor, pacientii bucurandu-se de zambete mai luminoase si mai stralucitoare, fara durere, intr-un timp foarte scurt.

Radiologie 3D

ProMax® 2D sunt unități complete pentru imagistica maxilo-facială. Oferă cea mai largă varietate de programe de imagini. Sunt disponibile diverse programe panoramice de imagini, precum și opțiuni pentru imagistica TMJ, sinus și tomografie. Unitățile au, de asemenea, un mod de utilizare a copilului, care permite efectuarea imaginilor la doze mai mici prin reducerea zonei imagistice și a valorilor expunerii.

QuickSleeper - Aparat anestezie electronică

QuickSleeper si anestezia osteocentrala schimba viziunea asupra anesteziei. Anestezie usoara si fara eroare, chiar si in cazul molarilor mandibulari.

 

Imprimanta 3D

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.