Dr. Roxana Banciu

Medic specialist endodonție

Endodonția este o știință complexă și încă necunoscută în totalitate, care necesită multă răbdare și adaptabilitate din partea medicului endodont pentru fiecare caz în parte . Complexitatea “necunoscutului ” stă la baza fiecărui tratament endodontic și face diferența între a pastra sau a pierde dintele de pe arcadă.

Endodonția nu este o știință exactă și fiecare tratament endodontic reprezintă pentru mine, o provocare , pentru că fiecare dinte are propria lui anatomie și nici un tratament nu este identic cu altul.

Motivată de dorința de a “descifra ” fiecare anatomie în parte, de a salva cât mai mulți dinți compromiși care par să fie sortiți eșecului, am ales să îmi canalizez energia și forțele înspre această parte a stomatologiei, care este una foarte solicitantă dar în același timp și plină de satisfacții. Investesc mult în dezvoltarea mea profesionala și încerc să fiu la curent cu ultimele noutăți ce apar în domeniu.

În echipa Unique Smile lucrez ca și medic specialist endodont, aici am întâlnit oameni dedicați și preocupați de sănătatea și satisfacția pacienților, lucruri pe care le avem în comun. Din anul 2017 și până acum am creat o relație de durată, în care investim împreună timp și energie și toate resursele necesare pentru a găsi cele mai bune soluții pentru pacienți.

Cred cu tărie că cea dintâi condiție a fericirii este liniștea sufletului, de aceea timpul liber îl petrec alaturi de persoanele dragi mie cu care îmi reîncarc bateriile și iubesc natura cu frumusețile ei.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.