Eliza Milcă

Asistent medical

Numele meu este Eliza Milcă, am 21 de ani și sunt din Curtea de Argeș. Sunt o persoană pozitivă cu multă energie , și mereu cu zâmbetul pe buze.

În anul 2020 am absolvit facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universitățîi “Lucian Blaga” din Sibiu dar și Școala Postliceală de asistent medical generalist “Henri Coandă” din Curtea de Argeș.

În prezent lucrez la Clinica Stomatologică Unique Smile, un loc în care m-am integrat repede, mi-am făcut prieteni noi, am învățat ce înseamnă cu adevărat meseria de asistent medical atunci când îți pui tot sufletul ca pacientul să fie mulțumit.

Motivația mea pentru a lucra în această echipă frumoasă este întreg colectivul de medici, asistente dar și fetele de la recepție care fac tot posibilul ca paciențîi noștrii să se simtă în siguranță încă din primele momente când intră în clinică.

Chiar dacă la început am fost mai retrasă, chiar timidă, am fost primită cu căldură de echipa Unique Smile, și pot spun că am învățat de la ei să zâmbesc mai mult, energia lor pozitivă fiind una molipsitoare. Am învățat cum să comunic mai bine cu pacienții, să am răbdare și am căpătat mai multă încredere în mine, dar să și transmit acest lucru pacienților atunci când intră în cabinet.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.