Dr. Ioana Pircalabu

Medic stomatolog pedodontie

“Cel mai frumos zambet e cel al unui copil” spunea Nelson Mandela, iar eu consider ca nu e nimic mai satisfăcător decat sa faci un copil sa zâmbească. 

Am știut de dinainte de a fi medic ca voi lucra cu copiii. De cand eram copil imi placeau cartile si creatia literară, iar acum imaginația mea ma ajuta sa transform vizitele la stomatolog in povesti de aventura. Ma motivează dorinta de a ajuta copiii sa isi depaseasca temerile si de a crea o experiență plăcută, distractiva, pentru micii pacienti. 

Am urmat studiile în cadrul Facultății de Medicina din Sibiu, perioada care m-a format profesional, cand am înțeles ca zâmbetele schimba vieți atât din punct de vedere estetic cat si al sănătății. Prin Organizația Studenților Dentiști am inceput prima oara sa ii educ pe cei mici despre importanța igienei orale prin programe la școli și grădinițe si de fiecare data imi placea veselia lor, curiozitatea pentru ce e nou si bucuria de a învăța prin joaca. Acestea sunt sentimentele pe care imi doresc sa le simta si atunci cand vin in cabinet. 

Experiența mea profesională a fost dezvoltată atata in tara cat si in străinătate. Prin programul Erasmus am lucrat in Italia, ceea ce mi-a largit perspectiva culturala, dar am înțeles si importanța de a fi mereu la actualitate in stomatologie. După terminarea studiilor am continuat sa particip la diferite congrese, conferinte si webminarii atata din tara cat si din străinătate pentru a ma forma continuu ca medic dentist pediatriu. 

Imi doresc ca prin abordarea mea creativa sa fac din cabinetul stomatologic un mediu prietenos, in care copiii se simt in largul lor, dar au parte si de tratamente de calitate si isi dezvoltă obiceiuri sănătoase privind igiena dentara

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.