Dr. Cătălina Ivaşcu Zugravu

Medic dentist odontoterapie și ortodonție

Numele meu este Catalina Ivașcu, m-am născut și am crescut într-un orășel de munte din județul Vâlcea, am urmat facultatea de medicina dentara din Tg Mureș pe care am absolvit-o în anul 2019, iar din februarie 2020 sunt medic rezident pe specialitatea ortodonție și ortopedie dentofacială în Sibiu.

Am ales ortodonția, deoarece îmi plac provocările și o consider cea mai complexă ramură a stomatologiei. Cred că ortodonția poate schimba calitatea vieții radical, poate aduce îmbunătățiri atât ale stării de sănătate cât și de natură estetică.

Îmi doresc prin meseria mea să pot aduce zâmbete pe chipul pacienților mei și să le cresc încrederea în sine. Ortodonția implică pasiune și multă muncă, însă tocmai aceste aspecte m-au făcut să îmi doresc să fac parte din această lume minunată și să devin un medic de succes.

Sunt mândră că echipa Unique Smile m-a primit cu brațele deschise în luna iunie 2020 și a fost alături de mine din prima zi. Am întâlnit aici oameni frumoși, implicați, adevărați profesioniști și mă bucur că împărtășim interese și valori comune.

Întotdeauna mi-am dorit să lucrez într-o clinică în care colaborarea interdisciplinară joacă un rol important, ceea ce înseamnă o echipă mare, un mediu dinamic unde poți lucra cu cele mai noi tehnologii din domeniu, practic tot ceea ce înseamnă practicarea stomatologiei la un standard înalt.

Îmi plac provocările, sunt o persoană activă, perseverentă, focusată, îmi place să fiu la curent cu noutățile din domeniu participând la diverse cursuri, iar această meserie îmi oferă posibilitatea de a evolua în fiecare zi, toate cazurile fiind unice în felul lor.

Este frumos să participi, să lucrezi și să vezi un caz complex. Bineînțeles, pentru mine, o zi reușită se încheie cu zâmbetele pacienților și bucuria lor la finalul tratamentelor.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.