Dr. Andreea Jianu

Fondator Unique Smile

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

 Charles Gordy spunea că zâmbetul este metoda cea mai ieftină de a-ți îmbunătăți înfățișarea. Un zâmbet dă putere, transmite bunătate, leagă prietenii și aduce o stare de bine. Alături de toți colegiii mei de peste tot în lume suntem promotorii zâmbetelor.

Așa a izvorât pasiunea pentru profesia mea, ortodonția fiind prima mea dragoste. Am absolvit Facultatea de Medicina Victor Papilian din Sibiu, urmând finalizarea specializării de ortodonție și ortopedie dento facială tot în cadrul Spitalului Județean Sibiu.

Cariera de medic a fost sudată prin participarea la numeroase cursuri și congrese atât în țară cât și în afara țării. Am avut ocazia să vizitez clinici și cabinete din Spania, Italia, Germania, fapt care m-a inspirat atât în decizile terapeutice cât și în  proiectul meu de suflet, clinica Unique Smile.

Anul  2014 reprezintă pentru mine începutului antreprenoriatului medical,când am fondat Centrul de Îngrijire Dentară Unique Smile,. Așa am  descoperit o nouă pasiune, ce mă provoacă și mă atrage zilnic,  managementul medical.

Unul din gândurile ce ne călăuzesc ca și profesioniști în domeniul serviciilor medicale este satisfacția pacienților, iar pentru asta este necesar să ai alături o echipă, cu aceleași obiective, valori și principii.

Prin prisma acestor convingeri, mă bucur de fiecare pas pe care l-am făcut, și de echipa minuntată pe care o am alături la Unique Smile.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.