Dr. Alexandra Tudorache

Medic dentist pedodonţie

Se spune că, dacă vrei să călăuzeşti un copil spre calea pe care trebuie s-o urmeze, trebuie să călătoreşti tu mai întâi pe ea. A alina şi a întelege durerea celui mic nu e un lucru simplu, ci o mare responsabilitate şi un prilej permanent de dedicare.

Cu acest vis in gând, am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din Iași, și am decis că, pentru a fi un medic bun, esențial e să fii om și să ai o comuniune sufletească cu cel pe care trebuie să îl tratezi.

De când sunt înconjurată doar de pacienţi în miniatură, am înteles că, noi toţi trăim într-un echilibru fragil, iar pe cei mici nu poti să îi păcăleşti. Trebuie să îi cucereşti atât pe ei, cât şi pe părinţi. În spatele acestui drum anevoios stau sacrificii, succese sau esecuri şi multă dragoste.

Încă din 2017, la Unique Smile, am împărtăşit aceleași idealuri cu parteneri de muncă pasionați, am învăţat să am o abordare umanistă și am fost incurajată să mă dezvolt continuu. Totodată, am cunoscut mentori, medici care se dăruiesc, asistente devotate şi prieteni.

Ştiind că putem fi mereu cu o treaptă mai sus decât am fost ieri, în fiece zi mă străduiesc să le dăruiesc eroilor mei învingători cel mai sincer zâmbet, cele mai bune tratamente şi implicarea mea totală.

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.