Echipa

Dr.Andreea Jianu

Dr.Andreea Jianu

Doctor

Charles Gordy spunea că zâmbetul este metoda cea mai ieftină de a-ți îmbunătăți înfățișarea.Un zâmbet dă putere, transmite bunătate, leagă prietenii și aduce o stare de bine. Un medic dentist es-te promotorul zâmbetului. Pasiunea mea pentru această meserie este irigată de zâmbetul de pe chipul pacienților mei.

Pot spune despre mine că mă regăsesc complet în ceea ce fac in fiecare zi. M-am nascut în Sibiu, din dragostea a doi părinți minunați. M-au crescut frumos și le mulțumesc pentru asta.Am văzut la ei, și am învățat că munca cinstită, sacrificul, gândirea pozitivă și dedicarea te duc acolo unde vrei să fii, indiferent cât de șerpuit și periculos este drumul.

Sunt o fire optimistă, analitică,responsabilă și efervescentă. Imi place foarte mult să citesc, să călătoresc, să ascult muzică live și să fac mișcare. Ador să socializez, și să cunosc oameni noi, să le ascult poveștile și să învăț din experiențele lor. Toate le fac cu pasiune și cu zâmbetul pe buze.

Am studiat la Facultatea de Medicină Victor Papilian Sibiu – specializarea medicină dentară. După finalizarea studiilor universitare, am urmat rezidențiatul în specializarea ortodonție și ortopedie dento-facială. Am participat la cursuri și congrese naționale și internaționale, care m-au format și au mai pus o caramidă la dezvoltarea mea profesională. Ma aflu în cabinetul stomatologic începând din anul 3 de facultate, am văzut și am învățat multe, și pentru asta ii sunt recunoscătoare toată viața medicului care m-a acceptat alături.La terminarea facultății și pe parcursul rezidențiatului am profesat ca medic în cabinetul dânsului, timp de 3 ani.

Ulterior, în 2014, am fondat Centrul de Îngrijire Dentară UNIQUE SMILE.

Consider că a fi medic înseamnă mai mult decât să oferi manopere clinice, și să le faci cu profesionalism. Cred că prin jobul nostru, avem nevoie să înțelegem omul din spatele durerii, să simțim emoția din sufletul unui pacient care se teme, si să empatizăm cu complexele și dorințele fiecărui pacient. Sunt de părere că pentru a putea satisface nevoile și dorintele pacienților este necesar să ai alături o echipă, cu aceleași obiective și principii. Prin prisma acestor convingeri am creat Unique Smile, și am avut norocul să atrag lângă mine o echipă minunată, cu oameni frumoși și dedicați.

Am fondat Unique Smile deoarece nu m-am imaginat niciodată că voi lucra într-un cabinet alături de o asistentă. Mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă mai mare de 2 persoane. Mi-am dorti să creez un mediu diferit, unic, și cu toate facilitațile în aceeași locație. Am visat la un spațiu unde nu te simți neapărat ca la dentist. Scopul final fiind o experiența frumoasă a pacienților, în drumul lor către un zâmbet unic.

Cea mai mare provocare: Să lucrezi cu oameni pentru oameni, mai precis pentru pacienți. Este imposibil să mulțumești pe toată lumea, și medicina din păcate te privează de asta, deoarece depinzi mult de reactivitatea fiecărui pa-cient în parte. Provocarea este să unești o echipă ca în final să obți o experi-ență plăcută și un rezultat mulțumitor pentru pacient.

Stoia Paula

Stoia Paula

Registrator Coordonator

Mă consider o persoană dezinvoltă și ambițioasă.Obiectivul meu profesional este să activez în cadrul unei companii cu renume și principii solide, într-un mediu de lucru armonios, ca eu să pot evolua continuu.
Din prisma educației și a studiilor, pot spune despre mine că am absolvit Facultatea de Științe Economice,Sibiu, specializarea – ‘Administrarea Afacerilor’; ulterior ca și completare am absolvit masteratul în cadrul Facultații Româno-Germane, Sibiu, specializarea – ‘Management Organizațional’. În ceea ce priveste certificările profesionale, am avut ocazia să particip la cursuri de specialitate, organizate de Vodafone Romania SA și ING Bank N.V.Amsterdam, respectiv – ‘TOP'(Trust, Openness,Performance) și ‘Customer Service-Retail Banking’.
Sunt o fire căreia îi place să experimenteze cât mai multe activități recreative și sportive. Printre hobby-urile mele se numără inotul, schiatul, patinajul, echitația, escalada, plimbările cu bicicleta, dansul, fotografia. Motto-ul după care mă ghidez în viață : ‘Întotdeauna vei avea ceva de invațat! Altceva! Atata timp cât ești în viață, atâta timp cât ai un trup și un suflet și te lași prins în ritmul vieții, vei avea ceva de învățat!”

Mă bucur că fac parte din Echipa Unique Smile și că am ocazia să lucrez alături de oameni frumoși și dedicați.

Dr. Anastasia Russu

Dr. Anastasia Russu

Doctor

Anastasia a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițanu, din Chișinău, Republica Moldova. Originară fiind din Moldova, acolo a activat în domeniul stomatologiei după finalizarea studiilor. A ales apoi Sibiul datorită faptului că este impresionată de frumusețea orașului și a oamenilor din zonă.

Clinica noastră are privilegiul de a o avea în echipă, fiind un medic dedicat și cu o dorință permanentă de evoluție. Anastasia este medic rezident în specializarea ortodonție și ortopedie dento-facială.
,,Eu cred în puterea zâmbetului. Cu zâmbet și energie pozitivă m-a întâmpinat echipa #UniqueSmile. A fost dragoste la prima vedere.

De la început, conceptul de stomatologie interdisciplinară m-a atras și mi-a completat dorința de a mă dezvolta alături de această echipă de profesioniști. Motivația mea de zi cu zi este încrederea și mulțumirea pacienților mei.

Dr. Roxana Banciu

Dr. Roxana Banciu

Doctor

Medicul Roxana Banciu a participat la numeroase cursuri cu scopul îmbunătățirii continue, și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniul medical, cursuri îndreptate în mare parte spre practica endodontică, specializare pe care o urmează.
– Roxana, în timpul liber, iubește plimbările, admirând natura cu toate frumusețile ei.

” Marea parte a timpului este dedicată îmbunătățirii continue a laturii profesionale, pentru că cea mai mare satisfacție o am atunci când reușesc să le aduc zâmbetul pe buze și să le câștig încrederea pacienților. Aceasta este plăcerea dar și provocarea mea! ” Dr. Roxana Banciu

Dr. Alexandra Chirila

Dr. Alexandra Chirila

Doctor

Se spune că moldoveanul este omul care e mereu cu zâmbetul sub nas. Originară din Piatra Neamț și întotdeauna o moldoveancă binedispusă, am ajuns la Sibiu pentru a confirma faptul că și ardelenii pot fi la fel, mai ales când zâmbetul lor este pus pe primul loc.
Toate experiențele mele anterioare nu foarte plăcute la medicul stomatolog au fost lăsate în trecut, atunci când am întâlnit privirea caldă, compasiunea și profesionalismul celei care m-a convins că pot face și eu același lucru. Cu amintirea în gând, am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din Iași, și am decis că, pentru a fi un medic bun, esențial e să fii om și să ai o comuniune sufletească cu cel pe care trebuie să îl tratezi.
Să împărtașesc aceleași idealuri cu parteneri de muncă pasionați, o abordare umanistă și o dezvoltare continuă într-un mediu prietenesc întregesc tabloul pe care l-am visat și pe care l-am regăsit cu drag la Centrul de Îngrijire Dentară Unique Smile.
În viața de zi cu zi, nu uit să râd cu gura până la urechi, sunt o colecționară de văcuțe în miniatură, mă înduioșează bucuria copiilor și privirea tăcută a bătrânilor.

Alexandra Stancu

Alexandra Stancu

Asistent

Mă numesc Stancu Maria Alexandra, m-am născut în orașul Balș, județul Olt și am luat decizia să mă mut la Sibiu împreună cu soțul meu.
În cadrul clinicii ocup poziția de asistentă medicală. Am ales această profesie din dorința de a vedea oamenii zâmbind mai des, mai sănătoși și mai încrezători în ei.
Sunt optimistă până în ultima instanță, sociabilă mai tot timpul. Îmi place să-mi petrec timpul liber ascultând muzică, gătind și vizionând filme.

Îmi place faptul că fac parte dintr-o echipă tânără, mereu cu zâmbetul pe buze și care pune pacientul mai presus de orice.

Alina Duca

Alina Duca

Asistent

,,Optimistă de când mă știu, eu, Alina Duca, am știut că pot transmite și demonstra și celorlalți că cel mai frumos curcubeu apare întotdeauna după o furtună întunecată.

Cu acest gând, am absolvit Școala Postliceală Feg Sibiu, cu specializarea asistent medical generalist și am ales să fiu un ajutor continuu al oamenilor, mai ales a celor mici.

Sociabilă, empatică, tolerantă și mereu cu zâmbetul pe buze, m-am regăsit cu drag în cadrul Centrului de Îngrijire Dentară #UniqueSmile , unde am întâlnit o echipă de profesioniști, cu aceeași viziune și aceleași idealuri ca ale mele.

Mă bucur în fiecare zi de timpul dedicat celor dragi, de joaca copiilor mei și de privirea plină de recunoștință a pacienților noștri”.

Mihaela Visternicu

Mihaela Visternicu

Asistent

”Fără oameni simpli nu există oameni mari”.

Una din asistentele cu care ne mândrim, se descrie ca fiind un om simplu, care se bucură de toate momentele vieții. Firea rebelă și uneori accentul pus pe anumite cuvinte o fac o
moldoveancă veritabilă.

Deși a copilărit în Sibiu, la bunici, Mihaela a absolvit liceul în Botoșani, apoi Școala Postliceala FEG 2018, în orașul amintirilor ei. Chiar dacă este dedicată și pasionată de meseria ei, călătoriile și sportul sunt activități esențiale în viața ei.

Mihaela iubește copiii și de fiecare dată te întâmpină cu ochii calzi și un zâmbet fericit!

Maria Paraschiv

Maria Paraschiv

Registrator Medical

Mă numesc Maria Paraschiv, am 21 de ani și sunt studentă a Școlii Postliceale Feg Sibiu, specializarea asistent medical generalist, anul II. M-am născut în orașul Avrig Jud Sibiu.Sunt o fire optimistă, rebelă și dornică de implicare. Timpul liber îl ocup gătind, călătorind și ieșind cu prietenii. Am ales să lucrez în acest domeniu deoarece de mică visam să ajut oamenii, să fiu grijulie cu cei din jur, și să fiu mereu în apropierea celor care au nevoie de ajutor. În viața profesională vreau să văd oamenii zâmbind, fericiți și mulțumiți. În această clinică ocup postul de registrator medical.Mă bucur că fac parte din Echipa Unique Smile, chiar dacă sunt alături de ei de numai 2 luni. Acest lucru mă face să mă simt încrezătoare în propriile forțe, și responsabilă pe ceea ce am de realizat în fiecare zi.

Adina Hasa

Adina Hasa

Assistant Manager

Eu sunt Adina, membră a echipei Unique Smile. Mereu încrezătoare și optimistă, eu sunt vocea veselă pe care o auzi la celălalt capăt al firului.
Deși am absolvit Facultatea de Științe Economice, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, am fost fascinată dintotdeauna să înțeleg emoția de grup și să creez relații de valoare. Postul de asistent manager îmi oferă oportunitatea de a fi un continuu ajutor al pacientului și al echipei cu care lucrez. Timpul meu liber îl ofer călătoriilor, desenului și oamenilor dragi.”
,, Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alții, rămâne pentru eternitate.”
Albert Einstein
Adina Haşa-Asistent Manager front desk Unique Smile

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.