Despre noi

Unique Smile iși propune materializarea unui concept modern de medicină dentară, încă din iunie 2014.Nucleul în jurul căruia se concentrează filozofia noastră este pacientul, prin grija deosebită față de nevoile sale. Am creat o ambianță plăcută prin atenția la detalii, am implementat în cabinetele dentare o dotare la standarde înalte, și am căutat să creem o echipă bine pregătită pentru a menține calitatea actului terapeutic. Fiecare membru al echipei este ghidat de pasiunea pentru ceea ce și-a ales ca profesie, și credem că aceasta constituie atuul principal al unui act medical fară compromis.

Mottoul Unique Smile – “We make it visible” ,reflectă ținta noastră finală în legătură cu pacientul. Academia Americană de Cosmetică Dentară indică faptul că 89% dintre pacienții care apelează la servicii de stomatologie o fac pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și a-și crește încrederea de sine. Ambele au un mare impact social, influențând calitatea vieții. Ne-am propus să fim alături de pacienții care ne aleg, pentru a transforma această călătorie în cel mai frumos și sigur drum către succes. Ne-am propus să deschidem ochii larg, să ascultăm atent și să înțelegem emoția fiecărui pacient.

O atenție deosebită o acordăm serviciilor dentare pentru copii, tuturor tratamentelor de ortodonție,(atât pentru copii, cât și pentru adulți), dar și tratamentelor de cosmetică dentară.Pentru că noi credem că este mai bine să previ decât să tratezi,acordăm o atenție deosebită și sistemului de prevenție oro dentară.

Pentru că ne-am gândit atât la confortul pacientului, cât și el echipei medicale, am pus la dispoziție un centru de imagistică dentară în interiorul clinicii. Astfel, echipamentul de radiologie dentară este unul digital, care oferă o imagine de calitate superioară, cu expunerea pacientului la o doză mică de radiații.Aparatul de radiologie oferă un confort atât la prima consultație, cât și la controlul postoperator imediat, pacientul nemaifiind nevoie să se deplaseze pentru această investigație.

Suntem primul centru de îngrijire dentară din Sibiu care oferă confortul de a avea toate ramurile anexe stomatologiei în aceeași locație, gândindu-ne la timpul și disponibilitatea pacienților. De asemenea, pentru că orice tratament începe cu un mediu oral curat, suntem singurul centru ce oferim o periuță dentară de calitate superioară, la orice procedură de igienizare profesională.

Devino pacientul nostru și te vei convinge de acest lucru fără precedent!

We make it visible

24/7 service. Same Day Appointments are Available.